Peerderbaan 80 - 3990 Peer
Tel.: 011 96 02 59

Onderhoud & herstellingen van Amerikaanse wagens

 

Voor de herstelling en het onderhoud van Amerikaanse wagens regio Peer bent u bij VR Extreme aan het juiste adres. Dit zowel voor oude als nieuwe wagens.

Herstellings- en onderhoudswerken

Bent u in het bezit van een Amerikaans voertuig? Dan kan u er beslist over meespreken dat het niet altijd evident is om wisselstukken te vinden wanneer nodig. Ook zijn vele garagisten niet op de hoogte van de technische kant van deze wagens. Maar geen nood, hiervoor kan u terecht bij VR Extreme in Peer. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van Amerikaanse wagens. Zowel voor nieuwe als oude wagens (oldtimers) vinden wij steeds de nodige wisselstukken en kunnen wij uw wagen perfect in ere herstellen.

Daarenboven hebben wij de beste contacten met leveranciers van onderdelen voor deze USA-cars. Hierdoor kunnen wij de benodigde onderdelen steeds snel en met uitstekende prijs/kwaliteit verkrijgen. Motoronderdelen, airco-pompen, cilinderkoppen, schokdempers, starters en noem maar op. Wij hebben alles in huis om uw probleem op te lossen. 

Contact opnemen

Voor het onderhoud of herstelling aan uw Amerikaanse wagen kan u steeds een offerte aanvragen. Tevens is maatwerk mogelijk. Neem snel contact met ons op.

Clikc+