Peerderbaan 80 - 3990 Peer
Tel.: 011 96 02 59
Schakel ons in voor het herstellen van roestplekken

Herstellen van roestplekken in Peer

De ouderdom en de weersomstandigheden maken dat uw voertuig vatbaar is voor het ontstaan van roest aan het koetswerk. Het begint meestal met een klein plekje dat u niet ziet. Als u echter niet ingrijpt, zet de corrosie zich verder en vreet het zich in het staal. Kom daarom voor het herstellen van roestplekken in Peer naar garage VR Extreme.

Herstelling

Tijdens de herstelling in onze garage in Peer wordt het roest verwijderd. Nadien gaan wij de zichtbare delen van het koetswerk achtereenvolgens schuren, gronden, plamuren, spuiten en poetsen. De behandelde roestplekken zijn niet meer zichtbaar en uw voertuig fonkelt als nieuw. Met deze werkwijze wordt eveneens voorkomen dat het metaal aan lucht wordt blootgesteld wat opnieuw roest kan veroorzaken. Vooral oudere wagens en oldtimers kuisen wij op deze manier grondig op.

Preventief

Nog beter dan het laten herstellen van roestplekken is er voor zorgen dat het koetswerk zo weinig mogelijk kans krijgt om te roesten. Hiervoor geven wij u graag een preventieve tip. De laklaag op de staalplaten van de wagens is poreus waardoor het vocht en zuurstof doorlaat. Door de invloed van het weer wordt het alleen maar poreuzer en wordt het materiaal gevoeliger voor roest. Het strooizout verergert dit proces tijdens de winter. Tijdens deze periode is het dan ook belangrijk om maandelijks de wagen te wassen.

Contact

Wees er op tijd bij wanneer het koetswerk van de wagen roest vertoond en bel ons meteen voor een afspraak.

Clikc+