Peerderbaan 80 - 3990 Peer
Tel.: 011 96 02 59
VR Extreme, de specialist voor uw carrosserie in Peer

Professionele carrosserieherstellingen

De carrosserie is zoals uw lichaam: u moet dit voortdurend verzorgen en de nodige aandacht schenken. Zo is dat ook bij uw wagen. Niet alleen bij schade, maar ook op geregelde tijdstippen moet u deze laten controleren. Voor een carrosserie in perfecte staat moet u in Peer een afspraak maken bij VR Extreme. Elke vorm van carrosserieherstelling is mogelijk. Als erkend carrossier kent VR Extreme in Peer de kneepjes van het vak. Met onze jarenlange ervaring wordt elk probleem van schade meteen aangepakt. Lassen en vervangen van onderdelen van de carrosserie, maar ook verwijderen van roestvlekken. Een herstelling gebeurt vliegensvlug en met de nodige zorg afwerking. Zowel klein als grote koetsherstellingswerken van alle merken worden uitgevoerd.

Oldtimers

En bent u een fan van oldtimers en heeft u er nog eentje op stal staan? Deze luxueuze, klassieke auto’s hebben een bepaalde charme die u niet verloren mag laten gaan. Haal die Beetle of Corvette van stal en laat hem restaureren tot nieuw. Sinds begin april 2014 is er een oldtimersstatuut in voege dat bepaalt dat alle voertuigen die meer dan 25 jaar in gebruik zijn, als oldtimers worden beschouwd. Dit vormt echter geen belemmering wilt u er nog mee op de openbare weg rijden. Als uw uw oldtimer door de technische keuring wil krijgen, kan u bij VR Extreme aankloppen voor een onderhoud en herstellingen.

Hebt u een ongeval gehad of een panne? Voor carrosserieherstellingen van alle automerken - ook van oldtimers - kan u terecht bij VR Extreme in Peer. Bel nu of stuur een e-mailtje voor een afspraak.

Clikc+